Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 899,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.3
4.5
168 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1245 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
perfecte organisatie
Heel aimabel zeer sterk betrokken, niet alleen professioneel maar ook menselijk en ondanks alle organisatorische bijkomstigheden niet duur.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-09-2021 john, amsterdam
9
4.5
Zeer fijne organisatie, was top
De uitvaart was super geregeld. Vriendelijke mensen en hebben aan alle eisen voldaan, zeer hartelijk. De as kregen we ook vrij snel mee zodat we de overledene snel op doorreis aan haar laatste wens kon voldoen, dat was een hele opluchting. Ik kan iedereen deze uitvaart aanraden. Met vriendelijke groeten en bedankt voor de fijne zorg. Avyola Jozsi
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 1.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
13-09-2021 Avyola Margit, ALmiryda
10
5
Professioneel, deskundig, informatief en prijs kwaliteit.
Alle lof voor de deskundigheid van Tamar en Luz. Zeer goed en duidelijke telefonische uitleg. Precies gedaan zoals wij, de nabestaande en de overledene, het wilden zonder poespas. Ook zeer tevreden over de afgesproken prijs.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 5
Deskundigheid 5
09-09-2021 AJ van der Spiegel, Amstelveen
6
3
Zoals verwacht
Keurig te woord gestaan, duidelijk, en snel geholpen. Misschien een tip: wanneer men de overledene komt ophalen is het fijn als nabestaanden niet zien hoe de overledene van het bed op de grond en/of horizontaal door de deur zien gaan. Als het niet anders kan, is het wenselijk de nabestaanden even daarop voor te bereiden en hen te adviseren even weg te gaan. Achteraf kan dat beeld je teveel bijblijven.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 3
Deskundigheid 3
05-09-2021 Christa , Lage Vuursche
10
5
Alles zeer goed geregeld
Goed, snel en duidelijk contact. Kan niet anders zeggen dat alles perfect geregeld was. Het was een mooi afscheid
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
04-09-2021 Lucienne, Hedel
9
4.5
Betrokken met goed oog voor eigen wensen
Oprechte interesse, oog voor je eigen wensen.Prettige samenwerking. Prima zorg.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-09-2021 Mieke, Zaltbommel
10
5
Alles Perfect geregeld
Vanaf mijn eerste contact werd alles snel en professioneel geregeld. Een snelle en correcte bevestiging van de afspraken welke stipt en nauwkeurig werden opgevolgd. Wij zijn zeer tevreden met Uitvaart 24. Want je hebt op het moment van het overlijden van een dierbare wel andere dingen aan je hoofd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-09-2021 Marcel, Purmerend
9
4.5
Altijd meedenken
Als prettig omdat men zich niet opdringt en advies geeft waar nodig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
03-09-2021 Raymond, Vlissingen
10
5
Super geregeld alles.
Ben ontzettend blij dat ik voor uitvaart24 gekozen heb, onze moeder is vandaag gecremeerd en niks dan lof over het telefonische contact met Mark en ook een hele lieve uitvaart begeleider bij het crematorium zelf. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-08-2021 Joke, BLOEMENDAAL
10
5
Een voorbeeldige uitvaart met professionele topservice
Omdat we geen groot budget hadden voor de uitvaart van mijn vader kwamen we via google bij Uitvaart24 terecht. Met enige scepsis, omdat zij ver onder de prijzen zaten die de andere uitvaartondernemers vroegen, hebben we de gok toch maar genomen. Die scepsis bleek volstrekt onterecht. Vanaf het eerste telefonische contact was de begeleiding professioneel, warm maar zakelijk, zonder al te veel emotionele poespas. We kregen een uitvaartbegeleidster toegewezen (Luz) die alles in een (halfuur durend) telefoongesprek glashelder uitlegde. Daarna volgde een duidelijke offerte zonder verrassingen: de op de site vermelde prijzen werden gehanteerd en verder niets extra's, dat wij niet hadden afgesproken of zien aankomen. Heel fijn. Voor mijn vader werd daarna goed gezorgd en ook het verzorgen van de crematiedienst werd goed voorbereid. Voor ons was heel duidelijk wat wij moesten doen en wat Uitvaart24 regelde. Iedere dag werd er door Luz even gebeld of alles nog goed ging, of er nog vragen waren. De crematiedienst zelf, op de locatie van onze keuze, was ook perfect. Een mooie kist (gewoon de basiskist, maar heel netjes), een goede opening en afsluiting door Luz en de dienst volgens een door een samen met haar opgesteld draaiboekje. Ook hierbij trof ze de juiste stijl en toon. Ik wilde graag een lied live zingen voor mijn vader bij de dienst. Volgens de coronaregels van Yarden mocht dat eigenlijk op die locatie niet, maar zij heeft dat voor ons besproken en het tóch mogelijk gemaakt. Dat zijn nét de extra's die het verschil echt maken. Ik heb er geen enkel belang bij, maar ik kan Uitvaart24 écht van harte aanbevelen. We kijken alleen maar terug op een fijne samenwerking en een prachtige crematiedienst en het scheelde ons zonder overdrijven duizenden euro's.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-08-2021 Edwin, Gouda

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews